Boris René showar med Afro-Dite

12 mars, 2017
Boris René

Foto: Kitty Lingmerth, Lingmerth Photography & Arts

Vill man ha glädje så ska man komma och se showen! – Boris René

The Music Of Motowns turné pågår för fullt. Vill man ha en riktig energikick nu inför våren så bör man besöka någon av föreställningarna i de 11 städer som är kvar. Flera av showerna gästas av Boris René som då uppträder tillsammans med Afro-Dite och resten av den grymma ensemblen. Detta blogginlägg tänkte vi tillgängliga denna glädjespridare till man och hylla hans hittills korta men framgångsrika musikkarriär.

Vem är Boris René?

Boris heter egentligen Lumbana i efternamn men hans artistnamn är Boris René. Han föddes 1991 i Kongo och har varit elitfotbollsspelare i Örebro SK och Degerfors IF. När Boris fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen 2016 så fick han lägga fotbollsskorna på hyllan, eftersom han ville fokusera på musiken. Det året tävlade han i den omtyckta musiktävlingen med låten ”Put your love on me”, där han han först gick till Andra chansen och sedan vidare till final. Boris tävlade i år igen med låten ”Her kiss” och gjorde samma rutt, alltså först till Andra chansen och sedan till final.

Boris om The Music Of Motown

108-1

Foto: Kitty Lingmerth, Lingmerth Photography & Arts

Att Boris kan sjunga och dansa är något vi inte bara har sett i Melodifestivalen utan även i vår show The Music Of Motown som hade premiär i höstas. Han kompletterar övriga artister på ett perfekt sätt och hans utstrålning och charm gör att att man verkligen ser att han hör hemma på scenen.

Så Boris, varför ska man se denna show?

– Det är en massa duktiga musiker som är med, vi bjuder alla på oss själva. Publiken får ta del av en massa positiva känslor. Vill man ha glädje så ska man komma och se den!

Varför valde du att vara med?

– Det var ganska svårt att tacka nej när jag fick höra om Motown. Jag följde själv Michael Jacksons karriär när jag var liten. Det var bara att tacka ja och ta del av all denna underbara musik.

Vi tackar Boris för detta och önskar honom all lycka till på övriga shower för The Music Of Motown men även för hans framtida karriär.

 

Biljetter till The Music Of Motown hittas här: drosenorberg.se/forestallningar