Sevärd föreställning för hela familjen

29 december, 2016

På Maximteatern i Stockholm är den populära musikalen Snövit The Musical nu i full gång, en föreställning som passar för hela familjen. Fram till den 7:e januari kan du se musikalen på Maximteatern, därefter åker artisterna ut på Sverigeturné.

Spelschema och biljetter finner du här »


Snövit The Musical – föreställning som framkallar både skratt och tårar

Robert Dröse; manusförfattare och regissör av Snövit The Musical, har tagit den gamla folksagan om Snövit och de sju dvärgarna och skapat sin egen modernare version. Häxan är inte fullt så elak som i originalversionen, prinsen är lite coolare och dvärgarna är inte dvärgar utan kallas istället för The Konrads eftersom de alla sju heter Konrad i förnamn. The Konrads lockar till väldigt många skratt i publiken. De bjuder på roliga danser och lustiga kommentarer, vilket är väldigt uppskattat av de yngsta åskådarna. The Konrads framkallar också en och annan tår hos publiken då de finner Snövit död och uttrycker sin sorg med sång.


Härolden försöker döda Snövit

På uppdrag av den elaka drottningen ska härolden döda Snövit. Hela publiken sitter på helspänn när denna mycket gripande scen utspelar sig. Härolden jagar den den stackars livrädda Snövit i skogen. Till publikens stora lättnad lyckas härolden dåligt med sitt uppdrag eftersom han egentligen är en snäll man som tycker mycket om prinsessan Snövit.


föreställning

Prins Erik faller pladask för Snövit

Den skönsjungande Prins Erik av Långland, blir störtförälskad i vackra Snövit första gången han ser henne. Dock så är Snövit livlös vid det tillfället, förgiftad av den elaka drottningen som inte står ut med att Snövit är vackrare än henne.


Akutella föreställningar

Se denna medryckande föreställning på Maximteatern i Stockholm, eller i en stad nära dig.

Snövit The musical – Biljetter.

26 december – 7 januari – Maximteatern, Stockholm
13 januari – Jönköpings konserthus, Jönköping
14 januari – Linköping Konsert & Kongress, Linköping
15 januari – De Geerhallen, Norrköping
20 januari – Gavlerinken, Gävle
21 januari – Conventum Kongress, Örebro
22 januari – BSM Hallen, Borlänge
28 januari – Uppsala Konsert & Kongress
29 januari – Karlstad CCC, Karlstad
3 februari – Agnebergshallen, Uddevalla
4 februari – Sparbanken Skåne Arena, Lund
5 februari – Helsingborg Arena, Helsingborg
10 februari – Lisebergshallen, Göteborg
11 februari – Kalmarsalen, Kalmar