Tjejerna från vår grymma ensemble

8 februari, 2017

ensemble

Vår Sverigeturné med The Music Of Motown kör snart igång igen efter ett litet uppehåll! Därför tänkte vi idag prata lite mer om vår grymma ensemble i den föreställningen. Vi har tidigare pratat om killarna Simon, Bill och Mattias samt Afro-Dite (Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker), övriga tjejer i ensemblen är Maria, Caroline och Anja. Helt grymma artister som verkligen bjuder på underhållning utöver det vanliga! Med sina härliga röster, fantastiska moves och inlevelse så blir hela upplevelsen komplett.

Maria, Caroline och Anja från vår ensemble delar med sig

Först ut är Maria, en härlig norrländska som var indiepoppare som liten med hennahår och kostymbyxor i manchester.

Sen har vi Caroline som provade allt som liten, alltifrån fotboll till harpa och dans men sen förstod hon vad hon ville göra.

Anja berättar att musiken alltid har funnits där för henne, hennes pappa lyssnade mycket på B.B. King och mamma på Supremes.

 

The Music Of Motown på Sverigeturné

Turnén börjar igen den 17:e februari och först ut är Helsingborg, övriga städer i turnén är:

18 februari – Yllan, Kristianstad
24 februari – KARLSTAD CCC, Karlstad
25 februari – De Geerhallen, Norrköping
3 mars – Stockholm Waterfront, Stockholm
4 mars – Estrad, Södertälje
10 mars – Alandica Kultur & Kongress, Mariehamn
17 mars – Balderhallen, Skellefteå
18 mars – Tonhallen, Sundsvall
25 mars – Linköping Konsert & Kongress, Linköping
31 mars – Uppsala Konsert & Kongress
1 april – Jönköpings konserthus
6 april – Nolaskolan, Örnsköldsvik
7 april – Idunteatern, Umeå
8 april – Kulturens Hus, Luleå
22 april – Uddevalla, Agnebergshallen
28 april – Malmö Arena, Malmö
29 april – Åhaga, Borås

The Music Of Motown är en energifylld show i ”soulens” tecken. Hur startade Motown? Hur lät det? Och hur påverkade är vi idag av the Music from Detroit City – MOTOWN? Afro-Dite bjuder här på ett skönt soulgung och är uppbackade av ytterligare sju artister, som tillsammans guidar er genom denna helkväll med ”some genuine soulmusic”, bl a Diana Ross, Jackson 5, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Marvin Gaye, The Temptations, Bruno Mars och många fler!

 


Skrattade så att tårarna sprutade

3 februari, 2017

skrattade

Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk till att se Snövit The Musical. Anledningen är att jag aldrig har varit något direkt fan av musikaler och eftersom jag inte heller har några barn, så tänkte jag att jag inte skulle uppskatta en ”barnsaga” MEN oj vad fel jag hade(!) Hela föreställningen var riktigt grym och jag var tagen från början till slut. Jag skrattade flera gånger så att tårarna sprutade och jag väntade spänt vad som skulle hända i handlingen, trots att man ju är väl bekant med storyn och hur den slutar.

Amy Diamond är helt klockren som Snövit. Amy har en mysig och fin personlighet, vilket gör att hon känns helt självklar i denna roll och hennes röst är gudomlig. Även Erik Segerstedt känns han som klippt och skuren i rollen som prins. Det är tydligen hans första musikalroll och han gör det med bravur. Hans rollfigur är charmigt kaxig och jag tycker att hans utseende och personliga charm gör det hela mycket trovärdigt.

Det roligaste i föreställningen

Det allra roligaste i föreställningen är ”The Konrads”. Något som lättare kan förklaras som de 7 dvärgarna, även om de i detta fall inte är dvärgar. Snövit The Musical är omarbetad av Robert Dröse, han har utgått från brödernas Grimm version och gjort en moderna tappning av den. ”The Kondrads” är bara för roliga; knasiga kommenterar, underbara kostymer och häftiga danser. Det är nästan så att man själv vill upp på scenen och vara en del av det hela.

Alla artisterna gör ett så otroligt bra jobb och jag imponeras verkligen över hur det är möjligt att göra alla dessa roller, som är allt ifrån drottning och kung till kaniner, korpar och soldater så trovärdiga. Det känns verkligen som man är en del av sagan och man vill att den aldrig ska ta slut.

Musiken etsar sig fast

Flera av låtarna har nu i efter hand etsat sig fast i hjärnan och jag kan inte sluta att gå runt och småsjunga för mig själv. Jag rekommenderar verkligen att köpa skivan med musiken så att du kan köra den på repeat!

/Anna Nilsson – Business Bloggers

 

Edit: Nu är det endast ett fåtal städer kvar i vår turné, så det är verkligen sista chansen att se denna musikal!

Biljetter: drosenorberg.se/forestallningar


Tolvslaget på Skansen

3 januari, 2017

skansen

Nyårsafton 2016

På Nyårsafton den 31 december klockan 23:15 på SVT sändes Tolvslaget på Skansen, ett festligt firande med sång, dans och musik i direktsänding.
Medverkande artister i programmet var Anne-Lie Rydé, Brolle, Elisa Lindström, Strandels och The Music of Motown-musikalensemblen.

Årets nyårstalare: Pernilla August

Missade ni detta på nyårsafton kan ni se reprisen på SVT Play!

Tolvslaget på Skansen – SVT Play


Sevärd föreställning för hela familjen

29 december, 2016

På Maximteatern i Stockholm är den populära musikalen Snövit The Musical nu i full gång, en föreställning som passar för hela familjen. Fram till den 7:e januari kan du se musikalen på Maximteatern, därefter åker artisterna ut på Sverigeturné.

Spelschema och biljetter finner du här »


Snövit The Musical – föreställning som framkallar både skratt och tårar

Robert Dröse; manusförfattare och regissör av Snövit The Musical, har tagit den gamla folksagan om Snövit och de sju dvärgarna och skapat sin egen modernare version. Häxan är inte fullt så elak som i originalversionen, prinsen är lite coolare och dvärgarna är inte dvärgar utan kallas istället för The Konrads eftersom de alla sju heter Konrad i förnamn. The Konrads lockar till väldigt många skratt i publiken. De bjuder på roliga danser och lustiga kommentarer, vilket är väldigt uppskattat av de yngsta åskådarna. The Konrads framkallar också en och annan tår hos publiken då de finner Snövit död och uttrycker sin sorg med sång.


Härolden försöker döda Snövit

På uppdrag av den elaka drottningen ska härolden döda Snövit. Hela publiken sitter på helspänn när denna mycket gripande scen utspelar sig. Härolden jagar den den stackars livrädda Snövit i skogen. Till publikens stora lättnad lyckas härolden dåligt med sitt uppdrag eftersom han egentligen är en snäll man som tycker mycket om prinsessan Snövit.


föreställning

Prins Erik faller pladask för Snövit

Den skönsjungande Prins Erik av Långland, blir störtförälskad i vackra Snövit första gången han ser henne. Dock så är Snövit livlös vid det tillfället, förgiftad av den elaka drottningen som inte står ut med att Snövit är vackrare än henne.


Akutella föreställningar

Se denna medryckande föreställning på Maximteatern i Stockholm, eller i en stad nära dig.

Snövit The musical – Biljetter.

26 december – 7 januari – Maximteatern, Stockholm
13 januari – Jönköpings konserthus, Jönköping
14 januari – Linköping Konsert & Kongress, Linköping
15 januari – De Geerhallen, Norrköping
20 januari – Gavlerinken, Gävle
21 januari – Conventum Kongress, Örebro
22 januari – BSM Hallen, Borlänge
28 januari – Uppsala Konsert & Kongress
29 januari – Karlstad CCC, Karlstad
3 februari – Agnebergshallen, Uddevalla
4 februari – Sparbanken Skåne Arena, Lund
5 februari – Helsingborg Arena, Helsingborg
10 februari – Lisebergshallen, Göteborg
11 februari – Kalmarsalen, Kalmar


Erik Segerstedt – Prins i Snövit

25 december, 2016

Den mycket populära musikalen Snövit The Musical med Amy Diamond som Snövit och Erik Segerstedt som prins, har premiär den 26:e december på Maximteatern i Stockholm. Drottningen/häxan spelas av Nanne Grönvall, härolden av Jacob Stadell och kungen spelas av Kalle Rydberg.

Har du inte redan skaffat din biljett så kan du göra det här.

Erik är prinsarnas Prins

Prins Erik av Långland blir störtförälskad i vackra Snövit första gången han ser henne. Han träffar på Snövit hemma hos de sju Konraderna, som vid tillfället sörjer att de funnit deras älskade Snövit alldeles livlös.

Erik Segerstedt är en tredjedel av E.M.D

Erik Segerstedt är ursprungligen från staden Uddevalla och är född 1983. Han har älskat att sjunga sedan han var liten. Eriks framgångsrika popkarriär tog full fart år 2006 då han medverkade i tv-programmet Idol. Han bildade gruppen E.M.D tillsammans med Mattias Andréasson och Danny Saucedo. Erik har sålt guld och platina flera gånger om, både som soloartist och med gruppen E.M.D.

Erik har hunnit med väldigt mycket genom åren. Bland annat ledde han kören från Uddevalla fram till en andra plats i TV4:s program Körslaget. Erik har varit ute på sommarturné med Diggiloogänget, medverkat i Let’s Dance och han är rösten bakom Prins Hans i Disneys framgångsrika film Frost. Dessutom har Erik varit programledare för programmet Rampljuset i Barnkanalen i SVT.

Melodifestivalen två gånger

Erik Segerstedt har medverkat i Melodifestivalen två gånger. Första gången år 2009 då E.M.D framförde låten Baby Goodbye, en låt som hamnade på en tredje plats i finalen. Andra gången Erik medverkade i Melodifestivalen var år 2013 då han tillsammans med norska artisten Tone Damli framförde låten Hello Goodbye, den gången tog han sig dock inte lika långt i tävlingen.

Sedan barnsben har Erik Segerstedt spelat både piano och gitarr.

Musikalen Snövit The Muscial

erik segerstedt

Att spela prins i musikalen Snövit The Musical är Eriks första roll i en musikal, en roll som han gör mycket bra. Erik är som klippt och skuren som musikalartist så förhoppningsvis är det inte sista gången vi får se Erik Segerstedt i en musikal.